Tentativa. Aceasta a vrut sa-si procure tichetul inaintea meciului cu Rusia, dinsemifinale, fiind convinsa ca fata ei va juca in ultimul act al competitiei Zdrobite. Asta a fost impresia generala lasata de victoria la zece goluri obtinuta de Rusia c
Tentativa. Aceasta a vrut sa-si procure tichetul inaintea meciului cu Rusia, dinsemifinale, fiind convinsa ca fata ei va juca in ultimul act al competitiei Zdrobite. Asta a fost impresia generala lasata de victoria la zece goluri obtinuta de Rusia contra Romaniei, in semifinalele Campionatului Mondial feminin de handbal. Cea mai valoroasa reprezentanta a sporturilor de echipa de la noi, formatiunea pregatita de Gheorghe Tadici si de Dumitru Musi, a fost incapabila sa se lupte cu "magaziile ambulante", conduse de pe margine de agitatul Evgheni Trefilov, si a ratat finala. Selectionerul Tadici a incercat sa puna totul pe seama oboselii acumulate, meciuri multe in putine zile, la care s-a adaugat istovitoarea partida cu patru reprize de prelungiri cu Franta. Acelasi Tadici, care, anterior, sustinea: "Avem metodele noastre de recuperare psihica si mentala, dar si fizica". Fraza care a dus-o in eroare pe mama handbalistei Clara Vadineanu. Aceasta era dispusa sa arunce o suma frumusica de bani pentru a procura un bilet pentru marea finala, crezand ca "nationala" noastra va ajunge acolo. Nu a fost singura care a alergat dupa pretioasele tichete. Cativa fani ai echipei Romaniei sositi cu intarziere pe calea aerului la Paris au cautat bilete pentru finala, dar nu le-au gasit. Spre norocul lor. Am ratat si bronzul Romania a fost invinsa de Germania cu scorul de 36-35, partida avand nevoie de prelungiri pentru desemnarea medaliatei cu bronz. Dupa 60 de minute, scorul a fost 32-32. Supararea este cu atat mai mare, cu cat romancele au avut jocul la discretie, la pauza conducand cu sapte goluri, iar cu doua minute inainte de finalul timpului regulamentar, cu trei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.