Ani de zile, aparitia si ascensiunea Nicoletei Luciu in peisajul showbizului romanesc i-au fost atribuite fostului iubit al acesteia, Dinu Maxer. Dupa ruptura produsa intre cei doi, toata presa mondena a stat cu ochii pe cuceririle cantaretului, aces
Ani de zile, aparitia si ascensiunea Nicoletei Luciu in peisajul showbizului romanesc i-au fost atribuite fostului iubit al acesteia, Dinu Maxer. Dupa ruptura produsa intre cei doi, toata presa mondena a stat cu ochii pe cuceririle cantaretului, acesta fiind catalogat baiatul cu mana buna la fete. De curand, protagonista telenovelei Inima de tigan, Nicoleta Luciu, a marturisit ca debutul sau in lumina reflectoarelor s-a datorat... unor costume de baie. Zece la numar. Cam multe, am zice noi, dar fiindca acestea erau insotite de o excursie, de zece zile, in Turcia, pentru doua persoane, intelegem de ce bruneta nu a putut ignora tentatia acestor premii oferite castigatoarei titlului de Miss Romania 1999. Tin minte ca nu doream sa particip la concurs, insa cand am auzit ce premii sunt puse in joc, nu am mai stat pe ganduri. O excursie de zece zile, pentru doua persoane, in Turcia, si zece costume de baie. Astea m-au convins sa particip!, a declarat focoasa bruneta a postului Acasa.
Turcia, taramul inspiratiei
Nicoleta avea doar 19 ani si, chiar daca incepuse modelling- ul de la 16 ani, nu prea castigase nimic din fataiala pe podium. Cert este ca, la concursul de Miss, a participat si a castigat. Pe nisipul fin si fierbinte al Marii Mediterane, insotita de iubitul ei, schimbandu-si in fiecare zi costumul de baie, Nicoleta a si uitat de luciul coronitei de Miss. Nu i-a pasat nici ca in acel an trebuia sa reprezinte Romania la Miss World 1999, pentru ca, la turci, i-a incoltit ideea de a renunta la cariera de asistenta medicala si s-a gandit sa-si infiinteze o trupa. Normal, aceasta a fost numita asemeni statiunii Oludeniz, cunoscuta publicului larg ca Laguna albastra. Ehe... ce ti-e si cu ispita asta!
Purta doua perechi de pantaloni, la 30 de grade
Vedeta Playboy a declarat ca in adolescenta a avut mai multe complexe, majoritatea legate de faptul ca era prea slaba. Actrita a spus ca din cauza acestui lucru, obisnuia sa poarte doua perechi de pantaloni, chiar daca afara erau 30 de grade. De asemenea, ea mergea cocosata, intrucat se Intrarea sa in modelling a schimbat-o insa total, Nicoleta fiind acum mandra de dotarile cu care a inzestrat-o natura. In prezent, ea se fereste cam de un singur lucru. Nu doreste sa fie vazuta nemachiata. Vedeta sta mult timp in fata oglinzii, chiar si atunci cand iese din casa doar pentru a face cumparaturile necesare.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.