Liderul PD-L, Emil Boc, a prezentat, luni, in urma primei sedinte a Biroului Permanent al noii formatiuni, calendarul stabilirii conducerii filialelor, care va fi finalizat pana la 1 februarie 2008, adaugand ca nu se asteapta sa fie probleme cu inreg
Liderul PD-L, Emil Boc, a prezentat, luni, in urma primei sedinte a Biroului Permanent al noii formatiuni, calendarul stabilirii conducerii filialelor, care va fi finalizat pana la 1 februarie 2008, adaugand ca nu se asteapta sa fie probleme cu inregistrarea noului partid la Tribunal.


Boc a spus ca au fost finalizate documentele pentru inregistrarea juridica la Tribunal si inscrierea in Registrul partidelor politice a PD-L. El a adaugat ca nu crede ca vor fi probleme in sensul depunerii unor contestatii la inregistrarea formatiunii, nefiind vorba de un partid nou din punct de vedere juridic. "PD doar isi schimba denumirea si se comaseaza prin absorbtie cu PLD. Este o formula prevazuta de legea partilor politice. Prin urmare orice jurist care a facut facultatea de drept nu poate decat sa spuna da, fara nicio complicatie a acestei proceduri", a aratat liderul democrat-liberal.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.