Parintii care sunt ingrijorati pentru ca fiii lor isi petrec toata ziua cu jocurile pe calculator au acum posibilitatea sa controleze cate ore stau copii lor in fata calculatorului. Cu ajutorul unui dispozitiv numit Echelon, realizat de o echipa de c
Parintii care sunt ingrijorati pentru ca fiii lor isi petrec toata ziua cu jocurile pe calculator au acum posibilitatea sa controleze cate ore stau copii lor in fata calculatorului. Cu ajutorul unui dispozitiv numit Echelon, realizat de o echipa de cercetatori de la Universitatea Queensland, parintii pot limita durata unui joc pe calculator, astfel incat copilul sa nu aiba de suferit de pe urma jocurilor prelungite. Este vorba despre un soft care, odata instalat, inchide orice joc de pe consola sau de pe calculator dupa un anumit interval de timp. Astfel, micutul se va desprinde de calculator si va fi nevoit sa isi gaseasca alte jocuri, care sa nu ii afecteze sanatatea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.