Politistii lucreaza la realizarea portretelor-robot ale celor doua persoane care au atacat, luni dimineata, o casa de amanet din municipiul Hunedoara si au impuscat-o in cap pe casiera.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, sub
Politistii lucreaza la realizarea portretelor-robot ale celor doua persoane care au atacat, luni dimineata, o casa de amanet din municipiul Hunedoara si au impuscat-o in cap pe casiera.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, subinspectorul Bogdan Nitu, anchetatorii fac portretele-robot ale celor doi in baza imaginilor inregistrate de camera de supraveghere, dar si a probelor si declaratiilor luate din timpul cercetarilor.

"S-au facut mai multe filtre de politie in special la intrarea si la iesirea din municipiul Hunedoara, dar si in alte zone din judet, iar politistii opresc masinile si stau de vorba cu persoanele incercand sa-i gaseasca pe suspecti. Dupa ce portretele-robot vor fi gata, echipajele din filtre vor avea asupra lor aceste portrete- robot si vor sti care sunt semnalmentele suspectilor", a mai spus Bogdan Nitu.

Potrivit acestuia, deja s-a format un cerc de suspecti, si sunt luate declaratii de la zeci de persoane care au fost in zona in momentul producerii jafului.

Jaful armat a avut loc luni dimineata, la o casa de amanet din centrul municipiului Hunedoara. Casiera unitatii, care era singura in momentul comiterii jafului, a fost impuscata in cap.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Deva, Cornel Rusan, victima are 22 de ani si este internata la sectia de terapie intensiva a unitatii medicale, fiind in stare stabila.

Conform lui Rusan, tanara a fost impuscata in cap, glontul i-a patruns prin frunte si a iesit in spatele urechii stangi. Femeia a suferit un "traumatism fronto-parietal stang", precum si leziuni la ochiul stang, fiind posibil sa nu mai vada.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta din Deva a mai spus ca victima este in stare stabila, iar daca starea ei se va agrava aceasta va fi trimisa la spital in Timisoara.

Initial, directorul Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu" din Hunedoara, Barna Bende, unde tanara a fost dusa, in prima faza, afirmase ca femeia va fi transportata la Spitalul Judetean din Timisoara.

Seful Politiei municipiului Hunedoara, comisar-sef Nicolae Petrus, a declarat ca in momentul producerii jafului in casa de amanet se afla doar casiera, care incerca sa scoata bijuteriile dintr-o geanta diplomat. In momentul in care femeia scotea bunurile din geanta, in casa de amanet au intrat doua persoane, un barbat si o femeie. Barbatul a scos un pistol si a impuscat-o pe tanara, apoi a luat geanta diplomat si a fugit impreuna cu femeia care il insotea.

Potrivit politistilor, cei doi ar fi fugit cu o masina.

Angajata casei de amanet apucase sa declanseze alarma, iar in zona au ajuns reprezentantii unei firme de paza, care au gasit-o pe tanara intr-o balta de sange si au chemat ambulanta pentru a o duce la spital.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.