Una dintre traditiile pastrate cu temeinicie de-a lungul timpului in orasul Ulcinj din Muntenegru este celebrul festival al berbecilor. Cele mai asteptate momente ale festivalului sunt de departe luptele intre berbeci, unde cei mai tari dintre "lupta
Una dintre traditiile pastrate cu temeinicie de-a lungul timpului in orasul Ulcinj din Muntenegru este celebrul festival al berbecilor. Cele mai asteptate momente ale festivalului sunt de departe luptele intre berbeci, unde cei mai tari dintre "luptatori" vor fi decorati intr-o ceremonie speciala.   LONGEVITATE: A murit cel mai batran om Cel mai batran om de pe planeta, locuitorul regiunii ucrainene Lvov, Grigori Nestor, a murit in cel de-al 117-lea an al vietii sale. Acest lucru a fost anuntat duminica de catre primarul localitatii Starai Iaraciv, unde batranul locuia la o nepoata de sora. Potrivit primarului satului, doar cu cateva zile inainte de moarte Grigori Nestor nu se plangea de probleme de sanatate. Intrebat despre secretul longe­vi­tatii sale, Nestor raspundea in glu­ma ca performanta sa se datoreaza faptului ca nu a fost niciodata ca­satorit si "nu si-a distrus siste­mul nervos pe frontul familial".   ADIO!: Celine Dion si-a incheiat contractul Celine Dion si-a incheiat contractul pentru spectacole de la ho­telul Caesars Palace cu un concert emotionant sustinut sambata noapte. Spectacolele solistei canadiene de la celebrul hotel-cazinou, care au avut incasari de peste 400 de milioane de dolari, s-au derulat sub numele generic de "A New Day" si au inceput in luna martie 2003. Dupa plecarea lui Celine Dion seria de concerte oferite la Caesars Palace va continua cu Bette Midler care va sustine incepand cu 20 februa­rie 2008 spectacolul "The Showgirl Must Go On".
TOP: Will Smith, primul loc in box office Ultimul film al lui Will Smith, productia "I Am Legend", rea­lizata de studiourile Warner Bros, s-a plasat pe primul loc in box office-ul nord-american reusind sa obtina 76,5 milioane de dolari in primul week-end de la lansare. In acest film, Smith joaca rolul unui om de stiinta, unicul supravietuitor al unei epidemii planetare care i-a transformat pe oameni in niste monstri. El trebuie sa gaseasca un antidot impotriva acestui virus care aproape a distrus intreaga uma­nitate. Pe locul doi s-a situat productia "Alvin and the Chipmunks", cu incasari de 45 de mili­oane de dolari.
DUPA CASATORIE:Doi tineri s-au aruncat din avion Unii oameni sunt dependenti de adrenalina si de senzatiile tari oferite de sporturile extreme, asa cum este cazul pentru Jeanie Dulski si Jamy Knittle care au reusit sa imbine practicare a doua "sporturi periculoase" cand s-au casatorit pe aeroportul din Hazelton si apoi s-au aruncat cu parasuta. "Am sim­tit ca mariajul ma inspaimanta mai tare decat sariturile cu para­suta asa ca am hotarat sa sarim ca poate ne mai trec emotiile casato­riei", a povestit Jeanie.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.