Declaratiile facute de Gino Iorgulescu, saptamana trecuta, cand a recunoscut faptul ca este ofertat constant de catre George Copos, inca de cand acesta a preluat Rapidul, au agitat putin apele in tabara giulesteana, informatia readucand in atentie fa
Declaratiile facute de Gino Iorgulescu, saptamana trecuta, cand a recunoscut faptul ca este ofertat constant de catre George Copos, inca de cand acesta a preluat Rapidul, au agitat putin apele in tabara giulesteana, informatia readucand in atentie faptul ca patronul giulestean incearca de ceva timp sa gaseasca un inlocuitor pentru Constantin Zotta. De 15 ani tot incearca sa ma aduca in Giulesti. El imi tot spune sa vin la Rapid, dar nu am ajuns niciodata la un acord. Domnul Copos este un om foarte dificil. De fiecare data cand i-am pus pe hartie ideile mele, principiile mele, nu am ajuns la o intelegere cu dumnealui. Au fost anumite conditii pe care le-am impus si nu a putut sa mi le asigure, a declarat Iorgulescu. Desi Copos a negat ca i-ar fi facut vreodata o oferta lui Gino, ipoteza nu sta in picioare, surse din cadrul clubului feroviar afirmand ca acesta cauta un inlocuitor pentru Constantin Zotta, de care s-a declarat nemultumit in repetate randuri. Odata cu plecarea lui Dinu Gheorghe din Giulesti, care a avut loc anul trecut, fostul arbitru nu a putut umple niciodata golul lasat de acesta, fapt ce l-a determinat pe principalul finantator sa ii ceara demisia intr-o adunare generala de la finele sezonului trecut. Zotta a ramas, deoarece pentru el nu s-a gasit nici un inlocuitor, chiar daca omul de afaceri a avut mai multe discutii cu potentiali candidati, care insa l-au refuzat. In Giulesti, dupa plecarea lui Dinu Vama, s-a vorbit in diverse momente chiar de un transfer al lui Mihai Stoica si Gheorghe Chivorchian.
L-a vrut si in 2005
Gino Iorgulescu a mai fost dorit in Giulesti si in toamna lui 2005, pentru a ocupa postul ce ii apartinea atunci lui Dinu Gheorghe, insa fostul bancar a refuzat, deoarece nu credea ca poate tine in frau galeria, care l-ar fi contestat. Nu am posibilitati sa sustin o galerie, pentru ca sunt multe probleme la un club ca Rapid. Nu vreau sa merg acolo si sa ma bat cu galeria, spunea Gino la acea vreme. Acesta a fost considerat intotdeauna un conducator excelent, fiind ofertat de-a lungul carierei si de Steaua, si de Universitatea Craiova. O potrivire cum nu se poate mai buna in aceasta situatie este reprezentata de celebrul episod din sezonul 1999, cand Iorgulescu, aflat atunci pe banca Nationalului, l-a alergat pe teren pe centralul Constantin Zotta, care avantajase Rapidul, la o faza importanta a meciului.


In cumpana
Mai multi jucatori ai Rapidului au cerut hartii de la club, pentru a se putea transfera in aceasta iarna la o alta echipa, fiind nemultumiti de faptul ca nu sunt folositi prea des. In afara de aceste probleme, Lucian Burdujan refuza in continuare sa isi prelungeasca intelegerea, chiar daca a primit oferte extrem de avantajoase. In aceeasi situatie se afla si Emil Dica, fostul pitestean declinand pentru moment noul contract propus de club, precizand ca va negocia in iarna. In schimb, Dani Coman a precizat ca nu vrea sa paraseasca Giulestiul pana la finele contractului, ce expira peste un an si jumatate, dorind sa cucereasca un titlu de campion cu formatia alb-visinie.
Stadionul viitorului
Tinand cont ca negocierile pentru concesionarea stadionului Giulesti-Valentin Stanescu dintre Rapid si Ministerul Transporturilor sunt aproape finalizate, ramanand de semnat doar actele, oficialii alb-visiniilor pregatesc investitii masive. Pe langa satisfacerea cerintelor UEFA pentru un stadion de categoria a treia (ce ar putea gazdui meciuri de Champions League), planul include modernizarea salii de sport Giulesti, dar si ridicarea mai multor constructii ce ar putea face zona adiacenta un complex atractiv si multifunctional, a declarat Zotta pentru site-ul oficial al clubului. In cazul in care proiectul nu va putea fi pus in practica din cauza spatiului restrans sau al unui eventual refuz al ministerului, rapidistii au un teren de 9.000 de metri patrati, in zona Bucurestii Noi, acolo unde George Copos a precizat ca va construi din temelii o noua arena.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.