Grupul Holdmann din Iasi, cu activitati in domeniul distributiei de solutii de igiena profesionala, se asteapta in 2008 la o  cifra de afaceri de 15 milioane de euro, in crestere cu 87% fata de nivelul din acest an.
Companiile, controlate
Grupul Holdmann din Iasi, cu activitati in domeniul distributiei de solutii de igiena profesionala, se asteapta in 2008 la o cifra de afaceri de 15 milioane de euro, in crestere cu 87% fata de nivelul din acest an.
Companiile, controlate de omul de afaceri Razvan Nechita, mizeaza in acest an pe un business de opt milioane de euro.
Holdmann are in portofoliu peste 1.000 de produse de igiena profesionala furnizate de companii din Spania, Elvetia, Olanda, Germania, Grecia, Franta, Danemarca Italia, Austria si Belgia. Compania distribuie consumabile de hartie - prosoape hartie, rulouri de prosoape, hartie igienica, servetele, sapun lichid, perii, raclete, mopuri, lavete si bureti, carucioare pentru curatenie si carucioare profesionale hoteliere, dar si aspiratoare si masini de maturat, frecat si lustruit pardoseli, odorizante electronice, robineti, uscatoare de maini si alte accesorii sanitare.
Holdmann livreaza produse la nivel national, atat prin cele 14 filiale proprii, cat si prin distribuitori. Compania a intrat in acest an si pe piata de igiena profesionala din Republica Moldova. Grupul ofera si servicii de consiliere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.