O companie americana a scos la vanzare perii de curatat wc-urile cu chipurile celor mai importante personaje ale politicii internationale. Printre cele mai cautate astfel de ustensile extrem de necesare in locuinta oricarei familii sunt periile care
O companie americana a scos la vanzare perii de curatat wc-urile cu chipurile celor mai importante personaje ale politicii internationale. Printre cele mai cautate astfel de ustensile extrem de necesare in locuinta oricarei familii sunt periile care o reprezinta pe nimeni alta decat fosta prima doamna a Americii si principala candidata a democratilor la prezidentialele din 2008, Hillary Clinton. Ineditele perii de curatat toaletele se comercializeaza pe site-ul "The original bowl buddy", pretul acestora variind in functie de personalitatea folosita ca imagine. Nici actualul lider de la Casa Alba, George W. Bush, nu a scapat fara sa fie ridiculizat, aparand ca imagine pe obiectul cu pricina. Fabricantii ineditelor perii intentioneaza sa scoata pe piata si un produs dupa chipul si asemanarea celui mai de temut inamic al americanilor, teroristul Osama ben Laden, liderul gruparii Al-Qaeda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.