Din pacate pentru iubitorii handbalului, dupa ce sambata i-a fost barat drumul spe finala de "eterna" rivala Rusia, nationala feminina a Romaniei a pierdut si bronzul Mondialelor din Franta, cedand in finala mica in dauna Germaniei, care s-a impus cu
Din pacate pentru iubitorii handbalului, dupa ce sambata i-a fost barat drumul spe finala de "eterna" rivala Rusia, nationala feminina a Romaniei a pierdut si bronzul Mondialelor din Franta, cedand in finala mica in dauna Germaniei, care s-a impus cu 36-35, dupa prelungiri. "Maniera de arbitraj din repriza a doua a fost un jaf ordinar! Acesta este adevarul care trebuie scos in evidenta. Pe teren am fi castigat clar. La ele s-a trecut totul cu vederea, iar la noi s-a fluierat tot. Nu se poate juca in halul asta. Lumea handbalului stie ce influente sunt aici. Ce sa le spun eu elevelor mele acum?", a "tunat" selectionerul Gheorghe Tadici la sfarsitul partidei. Mai multe amanunte in numarul nostru de maine. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.