Steaua nu mai este clubul visurilor fotbalistilor din intrecerea interna. Jucatorii din Liga I nici nu mai vor sa auda de un transfer in Ghencea din cauza atmosferei apasatoare din vestiarul ros-albastrilor. Elocventa in acest sens este declaratia d
Steaua nu mai este clubul visurilor fotbalistilor din intrecerea interna. Jucatorii din Liga I nici nu mai vor sa auda de un transfer in Ghencea din cauza atmosferei apasatoare din vestiarul ros-albastrilor. Elocventa in acest sens este declaratia data de Janos Szekely, mijlocasul Otelului Galati. “Sincer sa fiu, nu imi doresc sa joc la Steaua. Nu imi place atmosfera. Ceea ce s-a intamplat cel putin in ultimul an acolo ma face sa imi ridic unele semne de intrebare”, a spus Szekely, intrebat daca ar fi interesat de o oferta a vicecampionilor. Faptul ca Gigi Becali ii jigneste pe fotbalisti in vazul tuturor reprezinta o pata pe imaginea Stelei. Cei care cunosc situatia nu vor sa vina in Ghencea pentru a auzi, dupa cateva meciuri, ca “nu au valoare de Steaua”. Jucatorii antrenati de Marius Lacatus trec in aceste zile prin momente penibile, citind prin ziare declaratiile patronului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.