Italianul Fabio Capello a fost prezentat oficial luni ca noul selectioner al Albionului, primul obiectiv anuntat al tehnicianului fiind acela de a invata limba engleza in rastimpul de o luna pe care il are pana la prima intalnire cu elevii sai, infor
Italianul Fabio Capello a fost prezentat oficial luni ca noul selectioner al Albionului, primul obiectiv anuntat al tehnicianului fiind acela de a invata limba engleza in rastimpul de o luna pe care il are pana la prima intalnire cu elevii sai, informeaza BBC. FERICIT. "Mi-am dorit de multa vreme aceasta functie, desi sunt constient de responsabiliatea pe care o implica. Primul meu obiectiv este sa ma intalnesc cu jucatorii si cu managerii din Premier League. Anglia are multi jucatori valorosi si trebuie sa se intoarca in elita. Sunt convins ca peste o luna, cand voi avea prima mea intalnire cu jucatorii, voi fi capabil sa vorbesc in engleza. Cred ca este foarte important sa comunici cu jucatorii si ma voi stradui din greu sa invat", a declarat Fabio Capello, care a avut nevoie de translator la conferinta de presa prilejuita de anuntul official. "Voi incerca sa inteleg ce s-a intamplat si sa discut cu jucatorii. Cred ca, sa imbraci tricoul nationalei, ar trebui sa fie o chestiune de onoare. Vreau sa vad toti jucatorii jucand pentru Anglia asa cum o fac pentru club", a spus antrenorul italian. INEDIT. Tehnicianul in varsta de 61 de ani a recunoscut ca munca de selectioner, pe care o face in premiera, va fi diferita fata de cea de antrenor la o echipa de club, insa Capello este increzator ca nu va avea probleme de adaptare, mai ales ca va fi sustinut de principalii antrenori din Premier League: "Intr-adevar este diferit. Atitudinea mea se va schimba, asa cum va trebui sa se schimbe si atitudinea jucatorilor. Am avut relatii foarte bune cu Sir Alex Ferguson si cu Arsene Wenger, precum si cu cei doi antrenori spanioli, Rafa Benitez si Juande Ramos. Intotdeauna am avut relatii fantastice cu astfel de personalitati si nu va fi nicio problema sa lucrez alaturi de ei". In final, Fabio Capello s-a referit si la relatia lui cu David Beckham, pe care l-a laudat ca fiind un om si un jucator de exceptie. "La inceput am avut o relatie conflictuala cu David Beckham la Real Madrid, dar in final el mi-a demonstrat ca este un mare om si de asemenea un mare jucator. De altfel, el este genul de persoana care, atunci cand isi propune ceva, reuseste, asa ca nu se stie niciodata. Evident ca va trebui sa fac o alegere in ceea ce il priveste. Mai este o luna pana la primul meu meci si destul timp sa iau deciziile importante", a declarat Capello in legatura cu sansa lui David Beckham de a imbraca pentru a suta oara tricoul nationalei Anglei. Fabio Capello a fost prezentat luni ca noul antrenor al nationalei Angliei in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la un hotel londonez.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.