Rolls-Royce a anuntat ca Emirates Airline a semnat un acord pentru servicii TotalCare®  pe termen lung, in valoare de 340 milioane dolari, pentru mentenanta flotei de motoare Trent 500 ale companiei aeriene. Contractul se refera la zece Airb
Rolls-Royce a anuntat ca Emirates Airline a semnat un acord pentru servicii TotalCare® pe termen lung, in valoare de 340 milioane dolari, pentru mentenanta flotei de motoare Trent 500 ale companiei aeriene. Contractul se refera la zece Airbus A340-500 propulsate cu motoare Rolls-Royce, compania Emirates urmand sa predea intreaga responsabilitate pentru managementul flotei de motoare la o rata convenita in dolari pentru ora de zbor.
Pe langa cele zece A340-500s, Emirates mai opereaza si 29 Airbus A330, plus 21 Boeing 777, toate propulsate cu motoare Rolls-Royce Trent. La salonul Aeronautic de la Dubai din luna trecuta, Emirates a facut o comanda de 8,4 miliarde dolari pentru motoare Trent XWB pentru 120 de aeronave Airbus A350 XWB. Aceste motoare vor face si ele obiectul unui acord de mentenanta pe termen lung.
In prezent, aproximativ jumatate din flota Rolls-Royce de motoare civile de azi este acoperita de acorduri TotalCare, sau de acorduri CorporateCare echivalente, pentru piata avioanelor de tip business. Totodata, peste 90% din motoarele Trent sunt intretinute prin contracte TotalCare, care includ mentenanta predictiva, managementul logisticii, precum si oferte de reparatii globale si de revizii generale. TotalCare a fost conceput pentru operatorii individuali si ofera o gama de servicii din partea Rolls-Royce, care acopera toate aspectele legate de managementul activelor, in sprijinul produselor sale din domeniul Aerospatialelor Civile.
Rolls-Royce este unul din furnizorii de varf pe plan mondial in domeniul sistemelor si serviciilor de propulsie cu aplicatii la sol, pe mare si in aer, opereaza pe patru piete globale - aerospatialele civile si de aparare, sectoarele maritim si de energie. Grupul are o baza extinsa de clienti, printre care se numara 600 de linii aeriene, 4.000 de operatori de aeronave pentru corporatii sau operatori utilitari, 160 de forte armate, peste 2.000 de clienti din sectorul maritim si clienti din sectorul energetic din 120 de tari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.