Fiica de numai 17 ani a adjunctului Inspectoratului de Urgenta Brasov, disparuta de acasa in 30 august, odata cu avocata Elodia Ghinescu, ar fi putut fi rapita si ucisa, cred anchetatorii. Madalina Ortansa Motruna a fugit de acasa cu un miliard de l
Fiica de numai 17 ani a adjunctului Inspectoratului de Urgenta Brasov, disparuta de acasa in 30 august, odata cu avocata Elodia Ghinescu, ar fi putut fi rapita si ucisa, cred anchetatorii. Madalina Ortansa Motruna a fugit de acasa cu un miliard de lei vechi, bani proveniti din vanzarea unui teren, si a mai comunicat cu parintii sai, prin SMS-uri, pana in 1 octombrie. De atunci, insa, nu a mai dat niciun semn. Surse din randul anchetatorilor sustin ca fotografii ale Madalinei ar fi aparut pe un site porno. Politistii care o cauta cred ca cele mai posibile variante sunt ca fata sa fi fugit din tara ori sa fi fost rapita si omorata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.