CSM Leonardo Oradea a dat lovitura in derby-ul Superligii Nationale de polo dupa ce elevii antrenorului Cornel Gordan au reusit, in weekend, sa obtina trei puncte importante in disputa cu rivala Steaua, rezultate care-i asigura titlul neoficial de ca
CSM Leonardo Oradea a dat lovitura in derby-ul Superligii Nationale de polo dupa ce elevii antrenorului Cornel Gordan au reusit, in weekend, sa obtina trei puncte importante in disputa cu rivala Steaua, rezultate care-i asigura titlul neoficial de campioana de iarna. Din pacate, dubla gazduita de bazinul Floreasca a fost umbrita de prestatia lamentabila a arbitrilor A. Vamos si M. Egariu, care au nemultumit total ambele tabere printr-o avalansa de decizii ilare. Sambata, CSM Leonardo Oradea s-a impus, cu 9-8, la capatul unui meci dramatic, in finalul caruia stelistul Tibi Negrean a ratat egalarea in ultimele secunde, nereusind sa inscrie din lovitura de penalitate. Si daca sambata arbitrajul poate fi trecut cu vederea, in schimb, ieri, in partida terminata la egalitate, scor 8-8, Vamos si Egariu au fost personaje principale negative, ridicand la maxim tensiunea antrenorilor Angelescu si Gordan, dar si a numerosilor specialisti aflati in tribune, care au ajuns sa creada ca regulamentul jocului de polo s-a schimbat peste noapte!
Ca si sambata, Steaua a condus ostilitatile in primele trei reprize, bazandu-se pe evolutia excelenta a tunarului George Georgescu, care l-a pacalit de patru ori pe portarul ungur Barat Ferenc, dar oradenii au avut taria sa revina din nou pe final si sa egaleze, gratie reusitelor internationalilor R. Georgescu, Dunca (cate 2 goluri), Kadar si Baidoc (cate un gol). (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.