As vrea un carucior cu elice, pare a spune Dana Razboiu, daca ar fi sa ne luam dupa panoul publicitar din magazinul pe care aceasta l-a survolat saptamana trecuta. Adevarul este ca doar acest ultim articol ii mai lipsea, deoarece vedeta a iesit cocos
As vrea un carucior cu elice, pare a spune Dana Razboiu, daca ar fi sa ne luam dupa panoul publicitar din magazinul pe care aceasta l-a survolat saptamana trecuta. Adevarul este ca doar acest ultim articol ii mai lipsea, deoarece vedeta a iesit cocosata de cumparaturile facute in Mothercare.

As vrea un carucior cu elice, pare a spune Dana Razboiu, daca ar fi sa ne luam dupa panoul publicitar din magazinul pe care aceasta l-a survolat saptamana trecuta. Adevarul este ca doar acest ultim articol ii mai lipsea, deoarece vedeta a iesit cocosata de cumparaturile facute in Mothercare. N-avem cum sa nu ne punem intrebarea fireasca si la obiect, tinand cont ca respectivul magazin este dedicat in exclusivitate articolelor pentru nouna scuti: asteapta vedeta tv un copil sau cumparaturile sunt destinate baietelului sau de trei ani, pe care-l are din prima casatorie, sau reprezinta cadouri pentru vreun finut? Nu ar mira pe nimeni daca Dana i-ar face un bebe lui Bogdan Enoiu, iubitul sau, pe care-l considera un tata perfect, si nici daca cei doi ar deveni nasi de botez fara a fi casatoriti. Se mai practica. In ceea ce priveste prima varianta, chiar avem o declaratie mai veche. Ne iubim si o sa avem si noi copiii nostri, declara recent insusi presedintele companiei de publicitate McCann Erickson. Dana si Bogdan locuiesc impreuna de ceva timp, cu Victor, baietelul vedetei tv. Ambii au divortat si au decis sa-si refaca viata impreuna.

Din magazin, in cafenea
Vedeta tv are, se pare, cunostinte solide in ceea ce priveste arta shopping-ului. Cunoscatorii stiu ca dupa o zi de alergat prin magazine, nimic nu se compara cu deliciul pe care ti-l da relash-ul de dupa. Bineinteles, obosita dupa raidul prin magazin, Dana si-a acordat un moment de respiro in cafeneaua Belle Epoque. Cu ajutorul Porscheului Cayenne pe care-l conduce, dar si cu bateriile incarcate, s-a inarmat pentru a face fata ultimei etape a zilei, traficul infernal din Capitala.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.