Asociatia Victimelor Mineriadelor a cerut despagubiri de 4 milioane de euro de la procurorul militar Dan Voinea . Banii au fost solicitati in instanta drept daune morale pentru tergiversarea solutionarii dosarelor mineriadelor. Procesul va incepe pe
Asociatia Victimelor Mineriadelor a cerut despagubiri de 4 milioane de euro de la procurorul militar Dan Voinea . Banii au fost solicitati in instanta drept daune morale pentru tergiversarea solutionarii dosarelor mineriadelor. Procesul va incepe pe 31 ianuarie 2008, la Curtea de Apel Bucuresti. In actiunea depusa in instanta, membrii Asociatiei sustin ca Dan Voinea ar fi refuzat sa trimita dosarele spre solutionare. Recent, procurorul general Laura Codruta Kovesi a infirmat rezolutia de incepere a urmaririi penale a lui Ion Iliescu pentru faptele din 13 iunie 1990, dosar instrumentat de Dan Voinea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.