Chiar daca Romania a ratat me­da­liile, dupa 35-36 cu Germania, in prelungiri, Gheorghe Ta­dici a fost multumit de prestatia elevelor sale la CM din Franta. "Echipa Romaniei a avut o evolutie de la bine la foarte bine
Chiar daca Romania a ratat me­da­liile, dupa 35-36 cu Germania, in prelungiri, Gheorghe Ta­dici a fost multumit de prestatia elevelor sale la CM din Franta. "Echipa Romaniei a avut o evolutie de la bine la foarte bine si sunt mandru ca am terminat in primele patru. E un mare succes, comparand cu celelalte sporturi de echipa. Ierarhiile se schimba de la o editie la alta, iar sa vii in doi ani, o data pe locul 2 si o data pe locul 4, e o mare onoare", a spus Tadici. Un alt motiv de multumire pentru tehnician este ca Ionela Galca (foto) a fost desemnata cel mai bun pivot al competitiei. In echipa ideala a turneului, doar campioana mondiala Rusia are doua reprezentante, extremele Polina Viahireva si Iana Uskova. Echipa stelelor este completata de portarul Valerie Nicolas (Franta), Anita Gorbicz - centru (Ungaria), Grit Jurack - inter dreapta (Germania) si Gro Hammerseng - inter stanga (Norvegia).   JO. Dupa clasarea la CM, Romania va evolua in grupa a 2-a de calificare pentru JO-2008, alaturi de Ungaria, Polonia si Japonia. Grupa s-ar putea modifica daca Angola, locul 7 la CM, nu va castiga Campionatul Africii din ia­nuarie 2008, Romania urmand sa intalneasca in acest caz Angola, Croatia si Japonia. Meciurile vor avea loc in martie 2008, in tara noastra, iar primele doua clasate se vor califica la JO.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.