"Serbia trebuie sa se concentreze pe viitor, sa lase in urma trecutul. Serbia apartine Europei si Romania doreste ca Serbia sa fie integrata in Uniunea Europeana", a afirmat ministrul roman de externe, Adrian Cioroianu, aflat ieri la Belgrad cu ocazi
"Serbia trebuie sa se concentreze pe viitor, sa lase in urma trecutul. Serbia apartine Europei si Romania doreste ca Serbia sa fie integrata in Uniunea Europeana", a afirmat ministrul roman de externe, Adrian Cioroianu, aflat ieri la Belgrad cu ocazia reuniunii anuale a ambasadorilor din Serbia. Cioroianu a insistat asupra beneficiilor economice ale continuarii reformelor necesare pentru aderarea europeana. El a amintit ca Romania a cerut la Consiliul European de Iarna, desfasurat recent la Bruxelles, ca Acordul de stabilizare si asociere a Serbiei cu Uniunea Europeana sa fie semnat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2008.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.