Asta-seara, Sala Amfiteatru a TNB va gazdui prezentarea colectiei primavara - vara 2008 a casei de moda Irina Schrotter. Ineditul acestui eveniment consta in faptul ca, pentru prima data in Romania, hainele Irinei sunt creatia lui Razvan Ciobanu. In
Asta-seara, Sala Amfiteatru a TNB va gazdui prezentarea colectiei primavara - vara 2008 a casei de moda Irina Schrotter. Ineditul acestui eveniment consta in faptul ca, pentru prima data in Romania, hainele Irinei sunt creatia lui Razvan Ciobanu. In strainatate este ceva obisnuit ca designeri de mare calibru sa creeze pentru branduri de renume. Marc Jacobs a creat pentru Louis Vuitton, Tom Ford pentru Gucci si lista poate continua. Iata ca aceasta practica a ajuns si la noi, unde piata modei este inca presarata de orgolii nejustificate. In ultimii ani, Andreea Raicu a fost de fiecare data mireasa colectiei. De data aceasta, vedeta Prima TV va fi nevoita sa lipseasca motivat din prezentarea prietenei ei, Irinei Schrotter. Ea va prezenta azi, la aceeasi ora, un spectacol aniversar al televiziunii care a consacrat-o.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.