Star. Fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, Shiloh-Nouvell, este cel mai mediatizat copil de vedeta Revista americana "Forbes" a alcatuit un inedit clasament al copiilor de vedeta cu varsta sub cinci ani, care, in ultimele 12 luni, au avut parte
Star. Fiica Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, Shiloh-Nouvell, este cel mai mediatizat copil de vedeta Revista americana "Forbes" a alcatuit un inedit clasament al copiilor de vedeta cu varsta sub cinci ani, care, in ultimele 12 luni, au avut parte de o expunere media la fel de mare ca si celebrii lor parinti. Pe prima pozitie a topului s-a aflat Shiloh, fiica naturala a celui mai cunoscut cuplu de la Hollywood - Angelina Jolie si Brad Pitt. Beneficiind de parinti celebri, despre care nu este zi sa se scrie cate ceva in presa internationala, fetita de doar un an a ajuns sa fie "protagonista" in peste 2.000 de articole. Nici fratii ei nu stau mai rau, urmand-o indeaproape. Astfel, Zahara a urcat pe pozitia a treia a podiumului, in vreme ce Pax a trebuit sa se multumesca doar cu locul cinci. Fiul cel mare al Angelinei, Maddox, nu a figurat in clasament intrucat a depasit varsta impusa de organizatori. Beckhamii, pe ultimele locuri Pe locul al doilea al topului "Forbes" a urcat o alta fetita cu parinti actori. Este vorba despre Suri, fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes. Pe celelalte pozitii ale clasamentului s-au plasat Sean Preston Federline, fiul controversatei cantarete Britney Spears, Sam Alexis Woods, fiul jucatorului de golf Tiger Woods, David Banda, baietelul Madonnei, Dannielynn Birkhead, fiica fostului iepuras "Playboy" Anna Nicole Smith, precum si fratii Romeo si Cruz, urmasii cuplului Victoria si David Beckham.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.