Directorul Casei Judetene de Pensii Constanta, Carmen Raducu, a decis sa mareasca programul de lucru o data cu depunerea cererilor pentru biletele de tratament. "Am ales sase persoane care sa se prezinte la ghisee incepand cu ora 6 dimineata, in fiec
Directorul Casei Judetene de Pensii Constanta, Carmen Raducu, a decis sa mareasca programul de lucru o data cu depunerea cererilor pentru biletele de tratament. "Am ales sase persoane care sa se prezinte la ghisee incepand cu ora 6 dimineata, in fiecare zi. Programul obisnuit al CJP Constanta incepe la ora 8.30. In acest mod am evitat cozile interminabile la care erau obligati sa stea batranii in fiecare zi. Angajatii CJP vor fi numiti prin rotatie sa stea la dispozitia batranilor pentru a nu fi depasite cele opt ore de lucru pe zi", a declarat Carmen Raducu. Aceasta s-a aratat extrem de multumita de decizia luata, avand in vedere ca in primele doua zile in care au fost depuse cererile pentru bilete s-au prezentat peste 1.000 de doritori. "Ce ar fi insemnat ca 1000 de batrani sa se imbulzeasca pe o singura intrare pe unde mai trec si alte sute care au nevoie la celelalte institutii ce functioneaza in aceeasi cladire? Eu sunt extrem de multumita de modul in care a decurs aceasta activitate. Fata de ceea ce se intampla la alte Case Judetene de Pensii din tara, la Constanta nu a existat nici o problema", a adaugat directorul CJP Constanta. Batranii pot depune cererile pentru bilete de tratament pe tot parcursul anului viitor si pot opta pentru orice statiune. Selectiile vor fi facute in functie de afectiunile de care sufera fiecare persoana in parte.
>> Bilete suficiente
La Casa Judeteana de Pensii Constanta au fost depuse aproximativ 2000 de solicitari pentru bilete de tratament. Batranii nu au de ce sa se grabeasca pentru ca exista locuri pentru toata lumea. Pentru anul 2007 au fost inregistrate 9.827 de persoane, din care 9.400 au si ajuns in statiuni, la tratament. Dupa parerea conducerii, singurul motiv pentru care pensionarii au ales sa vina cat mai repede la ghiseele Casei de Pensii este obtinerea unui loc la inceputul anului 2008, la statiunea dorita.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.