Cu 5 megapixeli la bord si cu un zoom optic de 16 x, noua camera Genius Gshot D 5175 poate fi un companion perfect pentru vacante, dar nu si pentru cei care sunt mai "specialisti" in ale fotografiei. Nu putem spune ca este un  aparat mediocru, p
Cu 5 megapixeli la bord si cu un zoom optic de 16 x, noua camera Genius Gshot D 5175 poate fi un companion perfect pentru vacante, dar nu si pentru cei care sunt mai "specialisti" in ale fotografiei. Nu putem spune ca este un aparat mediocru, pentru ca nu este unul, insa o recomandam turistilor care vor sa imortalizeze un moment in fata Turnului Eiffel sau a Colosseumului. D 5175 este o camera foto digitala multifunctionala, pe langa functia sa de baza (fotografiatul!) aducand posibilitatea inregistrarii de filmulete video (in functie de memoria disponibila), dar si de inregistrari audio - pentru cine are nevoie de un reportofon digital din cand in cand. Dispozitivul vine cu o memorie integrata de doar 16 MB, dar, evident, aceasta poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie de pana la 2 GB (nu cumparati unul de o capacitate mai mare pentru ca aparatul s-ar putea sa nu-l recunoasca!). D 5175 vine cu un ecran LCD destul de generos, 3 inch, precum si cu posibilitatea de a imprima imaginile direct de pe camera, atunci cand aceasta este conectata la o imprimanta. Produsul urmeaza a fi disponibil si in magazinele noastre din primul semestru al anului 2008.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.