Administratia Bush a facut o concesie fara precedent la conferinta din Bali privind incalzirea globala: reprezentantii delegatiei SUA au fost nevoiti sa accepte faptul ca poluarea trebuie redusa la jumatate pina la mijlocul acestui seco


Administratia Bush a facut o concesie fara precedent la conferinta din Bali privind incalzirea globala: reprezentantii delegatiei SUA au fost nevoiti sa accepte faptul ca poluarea trebuie redusa la jumatate pina la mijlocul acestui secol, pentru ca lumea sa evite o schimbare dramatica a climei. Initial, delegatia americana a dorit sa blocheze aceasta prevedere a acordului final, dar a fost huiduita de reprezentantii celorlalte 190 de delegatii nationale. Pina acum, SUA nu s-au angajat niciodata intr-un plan global de combatere a incalzirii globale, nefiind semnatare ale protocolului de la Kyoto. (L.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.