Cresterile au avut loc in contextul unor schimburi in valoare totala de 15,2 milioane de euro Dupa doua sedinte de corectii, finalul saptamanii trecute a readus pe crestere majoritatea actiunilor tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB)

Cresterile au avut loc in contextul unor schimburi in valoare totala de 15,2 milioane de euro

Dupa doua sedinte de corectii, finalul saptamanii trecute a readus pe crestere majoritatea actiunilor tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Cele mai lichide titluri au recuperat, in medie, 1,44%, indicele compozit a urcat cu 1,37%, iar actiunile celor cinci societati de investitii financiare (SIF) s-au scumpit cu 1,41% fata de sesiunea anterioara.

Brokerii mizeaza, in perioada urmatoare, pe intoarcerea in piata a banilor din suprasubscrierea la Transgaz. "Se previzioneaza ca banii plasati de micii investitori in cadrul ofertei Transgaz se vor intoarce in piata, ceea ce va determina cresterea lichiditatii si a preturilor.

Indicele BET-FI ar putea ajunge la sfarsitul anului, la 82.000-85.000 de puncte", a declarat, pentru Mediafax, Darie Moldovan, agent de bursa la SSIF Broker.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.