Biletele pentru concertul Kylie Minogue, de la Bucuresti, care va avea loc la 17 mai 2008, vor fi puse in vanzare incepand de maine, 18 decembrie, anunta organizatorii. Pretul biletelor variaza intre 70 si 400 de lei. Recitalul, care va avea loc la S
Biletele pentru concertul Kylie Minogue, de la Bucuresti, care va avea loc la 17 mai 2008, vor fi puse in vanzare incepand de maine, 18 decembrie, anunta organizatorii. Pretul biletelor variaza intre 70 si 400 de lei. Recitalul, care va avea loc la Stadionul Cotroceni, va marca prima prezenta a cantaretei australiene in Romania, in turneul KYLIEX2008, ce promoveaza noul album, "X". Kylie Minogue este cunoscuta pentru hiturile sale "Loco-Motion", "I Should Be So Lucky", "Better the Devil You Know", "Spinning Around" sau "Cana€™t Get You Out Of My Head". Interpreta australiana a fost nevoita sa-si intrerupa turneul "Showgirl", in mai 2005, cand a fost diagnosticata cu cancer la san. Doar doua zile mai tarziu a fost operata in Australia si a inceput chemioterapia. Minogue a revenit pe scena, vindecata, in noiembrie anul trecut, cu mai multe spectacole in tara sa natala, pentru ca la scurt timp sa lanseze si un nou album.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.