Presedintele Basescu si premierul Tariceanu, care au participat, luni, la lansarea in dezbatere publica a proiectului pachetului de legi ale educatiei, manifestare organizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, au criticat aspec
Presedintele Basescu si premierul Tariceanu, care au participat, luni, la lansarea in dezbatere publica a proiectului pachetului de legi ale educatiei, manifestare organizata de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, au criticat aspecte ale noilor legi. Presedintele Traian Basescu a declarat ca in textul pachetului de legi ale Educatiei exista "dezacorduri suparatoare'". "Daca ministerul produce texte neingrijite, cum se poate cere elevilor si studentilor sa scrie corect romaneste?", s-a intrebat seful statului. Pe de alta parte, premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut, luni, ministrului Educatiei sa aiba in vedere problema "deranjanta" a meditatiilor, in conditiile in care atat timp cat "acest sistem de invatare paralel" va continua inseamna ca educatia nu functioneaza cum trebuie. "Nu cred ca este corect si deontologic ca aceia care sunt la catedra sa dea meditatii la elevii din clasele in care si predau", a spus primul-ministru.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.