Traian Basescu si sotia sa, Maria, au vizitat, sambata si duminica, statiunea Predeal, unde acesta s-a dat cu snowmobilul si au luat masa la un restaurant, transmite Mediafax. Presedintele a fost inconjurat de sute de admiratori carora le-a strans m
Traian Basescu si sotia sa, Maria, au vizitat, sambata si duminica, statiunea Predeal, unde acesta s-a dat cu snowmobilul si au luat masa la un restaurant, transmite Mediafax. Presedintele a fost inconjurat de sute de admiratori carora le-a strans mana, le-a impartit autografe si s-a lasat fotografiat impreuna cu acestia. In acest sfarsit de saptamana atat partiile din Predeal, cat si cele din Poiana Brasov au fost arhipline, zapada masurand peste 35 de centimetri in Predeal si pana la 80 de centimetri in Poiana, potrivit sefului serviciului Salvamont Predeal, Mihai Marina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.