Federatia Romana de Atletism a fost generoasa cu cei considerati reprezentativi pe parcursul anului 2007, oferindu-le premii in cadrul unui reusit show organizat la Centrul Cultural al Ministerului Internelor si Reformei Administrative. Gala a fost u
Federatia Romana de Atletism a fost generoasa cu cei considerati reprezentativi pe parcursul anului 2007, oferindu-le premii in cadrul unui reusit show organizat la Centrul Cultural al Ministerului Internelor si Reformei Administrative. Gala a fost urmarita de o numeroasa asistenta, fiind prezent, printre altii, Octavian Bellu, presedintele ANS, alaturi de conducatori de cluburi, directii si asociatii judetene, antrenori, sportivi si sponsori. Nu au lipsit momentele artistice. Succinta trecere in revista a laureatilor a debutat cu tehnicienii, printre cei mai buni 13 aflandu-se Costel Grasu sau Doina Anton. Dintre sportivii premiati nu puteau lipsi Nicoleta Grasu (foto), bronz la finala mondiala IAAF si locul 4 la disc la CM de la Osaka, care a fost desemnata "atletul anului", Lidia simon, a cincea la maratonul de la aceeasi competitie, marsaluitoarea Claudia Stef, Cristina Casandra, pozitia 6 la CM, triplusaltista Adelina Gavrila, Monica Stoian sau "cangurul" Marian Oprea. Bine reprezentati au fost, de asemenea, cei de la categoriile juniori si tineret, o buna parte dintre ei prinzand podiumurile mondiale si europene. Cateva nume: Bianca Perie, Elena Lavric, Andreea Ionescu, Cristina Vasiloiu, Daniela Donisa, respectiv Angela Morosanu, Ancuta Bobocel, Maria Negoita, Paula Todoran, Mihai Grasu. Un premiu special i-a fost oferit lui Cristian Mehes, in varsta de 5 ani (!), cel mai tanar atlet legitimat la un club. Au mai primit diplome: DMTS Bucuresti, DJTS Bacau, Dolj, Constanta, cluburile Dinamo, CSM Craiova, jurnalisti din presa scrisa, comentatori TV, sponsorii federatiei s.a.m.d.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.