Mai intai, Profa de sex a iesit cu declaratii incendiare la adresa umoristului Toni Grecu, ca mai apoi sa dea verdicte in legatura cu unele relatii inchegate intre vedetele autohtone. In timpul emisiunii sale de la B1, pseudojurnalista a comentat apa
Mai intai, Profa de sex a iesit cu declaratii incendiare la adresa umoristului Toni Grecu, ca mai apoi sa dea verdicte in legatura cu unele relatii inchegate intre vedetele autohtone. In timpul emisiunii sale de la B1, pseudojurnalista a comentat aparitiile cuplului Keo - Andreea Balan, profitand din plin ca aceasta lipseste din tara. Parca ar fi personaje din Familia Adams, nu se potrivesc deloc, si-a spus parerea (fara sa i-o ceara nimeni) Andresanca. Mie imi place Familia Adams! Nu stiu daca domnisoara cunoas te cat de vestit este acest serial, dar din cate se pare, nu. Eu insa habar nu am cine este dansa, dar, aparent, ea ne cunoaste pe noi. Deci avem un atu fata de ea, a spus, ironic, Keo.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.