Zana Surprizelor a incheiat deja toate pregatirile pentru nasterea fetitei sale. Vedeta tv s-a preocupat sa achizit ioneze pana si scaunul special de tip safe-baby, pe care nu-l va putea utiliza decat atunci cand Violeta va avea deja cateva luni. Tot
Zana Surprizelor a incheiat deja toate pregatirile pentru nasterea fetitei sale. Vedeta tv s-a preocupat sa achizit ioneze pana si scaunul special de tip safe-baby, pe care nu-l va putea utiliza decat atunci cand Violeta va avea deja cateva luni. Tot saptamana trecuta, ea si-a anuntat si ultima aparitie tv in direct pe anul 2007, aceasta fiind emisiunea Nasul, de la B1TV. Ultima actiune umanitara pe care Andreea spera ca o va putea duce pana la capat, daca sarcina ii va permite, va fi cea din aceasta seara, Concertul caritabil de Craciun, de la Sala Radio, a carui prezentatoare va fi. Zana si-a cedat onorariul de 3.000 de euro in scopuri caritabile, pentru ajutorarea copiilor de la Spitalul Fundeni.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.