12 ore au stat la coada, in frig si ninsoare, sute de pensionari din Constanta, ca sa primeasca alimente gratuite: zahar, ulei, faina, oferite de primarie. Primii pensionari au venit la centrele de distributie la ora 20.00. Chiar daca afara au fost m
12 ore au stat la coada, in frig si ninsoare, sute de pensionari din Constanta, ca sa primeasca alimente gratuite: zahar, ulei, faina, oferite de primarie. Primii pensionari au venit la centrele de distributie la ora 20.00. Chiar daca afara au fost minus patru grade Celsius. Fiecare a infruntat gerul cum a putut. Cu mai multe pulovere, cu un termos de cafea sau ceai si chiar inveliti in folii de plastic. Primaria Constanta a anuntat ca a pregatit pachete pentru 50 de mii de varstnici cu pensii mai mici de 400 de lei. Pensionarii primesc astfel de pachete de sase ori pe an.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.