Ministerul Transporturilor (MT), a primit doua oferte pentru intretinerea pe timp de iarna a autostrazilor, din partea unor consortii formate din Euroconstruct, Argecom si Dimar, respectiv PA&CO si Romprest. Oferta depusa de catre acestea vizeaza
Ministerul Transporturilor (MT), a primit doua oferte pentru intretinerea pe timp de iarna a autostrazilor, din partea unor consortii formate din Euroconstruct, Argecom si Dimar, respectiv PA&CO si Romprest. Oferta depusa de catre acestea vizeaza autostrazile Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Constanta pentru o suma de 15,1 milioane de lei (4,36 milioane de euro) si respectiv 8,9 milioane lei (2,57 mil. euro). Companiile si-au prezentat propunerea in cadrul unei licitatii organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Plafonul maxim a fost stabilit la 15,4 milioane de lei (4,68 mil. euro), iar castigatorul va fi desemnat dupa ce membrii Comisiei de evaluare vor analiza dosarele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.