Editie speciala aniversara

Cu ocazia aniversarii a 10 de ani de emisie, Andreea Raicu si Virgil Iantu ne invita la un spectacol special, in care vom avea posibilitatea de a urmari ascunsele talente ale vedetelor postului. Astfel, timp de d
Editie speciala aniversara

Cu ocazia aniversarii a 10 de ani de emisie, Andreea Raicu si Virgil Iantu ne invita la un spectacol special, in care vom avea posibilitatea de a urmari ascunsele talente ale vedetelor postului. Astfel, timp de doua ore, "10 ani cu Prima TV" va fi emisiunea in care starurile se vor intrece in aptitudini si indeletniciri pentru a castiga simpatia unui juriu "monden". "Trasnitii", Cristina Topescu, Ernest, Virgil Iantu, Andreea Raicu, Letitia Enache si Christian Sabbah sunt doar o parte dintre cei care s-au inscris in concurs si vor incerca sa ne incante intr-un mod deosebit. Nu vor lipsi nici "Mondenii" care, pe langa faptul ca vor juriza starurile, vor pune in scena si personajele care i-au consacrat. Asa ca, fie ca isi vor drege glasul, fie ca vor lua lectii de dans, ori va vor amuza prin poante si jonglerii, vedetele vor avea la dispozitie o singura saptamana pentru a ajunge la performantele dorite. Zilele de pregatire, orele de antrenamente, gafele, reusitele si nereusitele, declaratiile vedetelor va vor fi prezentate pe parcursul emisiunii. In plus, veti avea ocazia sa revedeti si cateva dintre cele mai bune momente ale emisiunilor care i-au consacrat. Cum era de asteptat, int-o astfel de zi de sarbatoare nu puteau lipsi "Carcotasii", care, de la ora 22.00, vor fi gazdele unei editii speciale aniversare, dupa reteta deja cunoscuta tuturor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.