Astazi puteti vedea, la Centrul National al Dansului din Bucuresti, spectacolul "Memoria corpului" de Valentina De Piante-Niculae, un studiu despre amintirile trupului-minte, imprimate pe o carte-piele, cu care ne putem construi si descoperi treptat
Astazi puteti vedea, la Centrul National al Dansului din Bucuresti, spectacolul "Memoria corpului" de Valentina De Piante-Niculae, un studiu despre amintirile trupului-minte, imprimate pe o carte-piele, cu care ne putem construi si descoperi treptat identitatea.

Valentina De Piante-Niculae s-a nascut in Italia, in 1972. A studiat in Romania, iar spectacolul acesta l-a prezentat in premiera in aceasta toamna, in cadrul Restart, evenimentul care a deschis stagiunea la CNDB.
Maine seara, tot la CNDB, va fi prezentat spectacolul "Ceea ce am convenit noi a fi hazard" de Ion Dumitrescu.
"Pentru acest proiect m-am gandit sa invit un numar de prieteni sau apropiati cu care, pe rand, sa impart spatiul de repetitie (reprezentare) configurat de mine. Vom discuta despre viziune si atitudine fata de spatiu, abordarile posibile sau poate pentru unii imposibile ale continului spatiului prin intermediul corpului", spune Ion Dumitrescu despre acest spectacol.
Ambele reprezentatii vor incepe la oa 19.00, iar pretul biletelor este: 10 lei (intreg), 8 lei (elevi, studenti, pensionari), 5 lei (dansatori si coregrafi).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.