Videanu a promis ca pentru 130 de taximetristi, dintre cei care au masini inchiriate, vor fi eliberate autorizatiile de functionare, in timp ce pentru restul de pana la 300 incearca gasirea unor solutii. Edilul ne-a declarat ca, in cazul Legii taxime
Videanu a promis ca pentru 130 de taximetristi, dintre cei care au masini inchiriate, vor fi eliberate autorizatiile de functionare, in timp ce pentru restul de pana la 300 incearca gasirea unor solutii. Edilul ne-a declarat ca, in cazul Legii taximetriei, exista un conflict de interpretare, deoarece normele de aplicare au aparut dupa expirarea termenului, astfel ca a cerut Ministerului de Interne o clarificare. Primarul general urma sa se intalneasca cu reprezentantii taximetristilor dupa-amiaza, pentru a discuta despre modalitatea de solutionare a revendicarilor mai ales in cazul celor care nu au masini inchiriate de la firme de taximetrie, insa l-a trimis pe directorul Gheorghe Udriste sa-l inlocuiasca la discutii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.