Un constantean care, in urma cu doua zile, a tras mai multe focuri de arma intr-un hotel din Slobozia a fost arestat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, contrabanda in forma calificata si uz de arma letala fara drept, au informat,
Un constantean care, in urma cu doua zile, a tras mai multe focuri de arma intr-un hotel din Slobozia a fost arestat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, contrabanda in forma calificata si uz de arma letala fara drept, au informat, ieri, surse din politia Ialomita. Sami Asan, in varsta de 39 de ani, suparat ca il parasise nevasta, s-a prezentat, miercuri, la receptia unui hotel din Slobozia, iar pe baza pasaportului a cerut o camera, spunand ca, dupa cateva ore de odihna, doreste sa plece spre Constanta. La aproape patru ore de la cazare, in jurul orei 15.20, cameristele de la etajul unde era cazat barbatul au auzit focurile de arma si au anuntat imediat receptia. Dupa cateva minute, acesta a plecat din hotel. Politistii au gasit in peretii camerei unde a fost cazat barbatul patru gloante de calibrul 7,62x25. Potrivit Registrului National al Armelor, acesta nu este posesor legal de arma de foc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.