Prodplast Bucuresti intentioneaza sa investeasca 2 milioane de euro pe piata de capital, prin subscrierea de actiuni in cadrul ofertelor publice derulate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), majorari de capital si achizitii de titluri. Operatiunea a f
Prodplast Bucuresti intentioneaza sa investeasca 2 milioane de euro pe piata de capital, prin subscrierea de actiuni in cadrul ofertelor publice derulate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), majorari de capital si achizitii de titluri. Operatiunea a fost aprobata de actionari in adunarea generala de joi, 6 decembrie, acestia mandatand Consiliul de Administratie sa realizeze investitiile - se arata intr-un comunicat al producatorului de mase plastice remis vineri bursei. Prodplast a incheiat primele noua luni cu un profit de 3,35 milioane de lei (1 milion euro), in crestere cu 17,5% comparativ cu cel de 2,85 milioane de lei din aceeasi perioada din 2006.
Conform celor mai recente raportari, actionarul principal al producatorului este firma Nord din Cipru, cu o detinere de aproape 25%.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.