Studentii si angajatii de la Universitatea "Al.I. Cuza" din Iasi au primit premii de Mos Nicolae de peste 125.000 euro.

Conducerea Universitatii Cuza din Iasi a impartit cadouri in bani de Mos Nicolae. Astfel, studentii profesorii
Studentii si angajatii de la Universitatea "Al.I. Cuza" din Iasi au primit premii de Mos Nicolae de peste 125.000 euro.

Conducerea Universitatii Cuza din Iasi a impartit cadouri in bani de Mos Nicolae. Astfel, studentii profesorii si angajatii universitatii care s-au implicat in activitati didactice au primit pe card burse speciale sau premii care recompenseaza realizarea unor proiecte sociale, succesele obtinute la concursuri din tara si din strainatate si alte rezultate deosebite obtinute in cadrul sau in afara scolii.

In total, conducerea universitatii a oferit peste 500 de premii, din care peste 300 au fost pentru studenti. Fondul total de premiere a studentilor a fost de 214.000 lei. In afara de acestia, au mai fost premiate 63 de cadre didactice si 58 de angajati in domeniul administrativ, dintr-un fond total de 217.000 de lei. De asemenea, au fost premiate si secretarele a caror activitate a fost apreciata favorabil de catre studenti, cu ocazia unui sondaj de opinie realizat de catre conducerea Universitatii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.