Chiar daca a castigat mii de admiratori dupa ce s-a clasat a doua la Miss World 2006, satmareanca Ioana Boitor a preferat o relatie fara fite si s-a indragostit de un coleg de clasa. Aceasta a iesit din lumina reflectoarelor pentru a se pregati pent
Chiar daca a castigat mii de admiratori dupa ce s-a clasat a doua la Miss World 2006, satmareanca Ioana Boitor a preferat o relatie fara fite si s-a indragostit de un coleg de clasa. Aceasta a iesit din lumina reflectoarelor pentru a se pregati pentru Bacalaureat si admiterea la facultate. Intre timp, s-a cuplat cu Bogdan Abrudan, fiul unui afacerist prosper si coleg de clasa cu ea. "Sunt cu Abru de sase luni si ne intelegem perfect", ne-a spus satmareanca intr-o pauza. Desi a semnat un contract cu agentia "Face2face", Ioana a refuzat cam toate contractele de modelling primite in ultima vreme si spune ca s-ar putea sa nu mai revina niciodata la moda. "Am renuntat temporar la modelling pentru a ma pregati pentru examenul la facultate. Dau la arhitectura, dar nu m-am hotarat inca daca la Cluj sau la Bucuresti", ne-a declarat ieri, pe holul Colegiului National "Mihai Eminescu" din Satu Mare, eleva din clasa a XII-a A. Desi a trecut mai bine de un an de la concursul Miss World, tanara sustine ca nu a primit inca niciun ban de la organizatorii competitiei de frumusete.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.