Ambitie. Tehnicianul din Ghencea nu se gandeste sa-si dea demisia de la Steaua in momentul in care echipa traverseaza o perioada dificila Marius Lacatus era extrem de afectat dupa eliminarea din Cupa Romaniei si pentru prima data a dat vina pe atitu
Ambitie. Tehnicianul din Ghencea nu se gandeste sa-si dea demisia de la Steaua in momentul in care echipa traverseaza o perioada dificila Marius Lacatus era extrem de afectat dupa eliminarea din Cupa Romaniei si pentru prima data a dat vina pe atitudinea jucatorilor sai. Desi au aparut mai multe zvonuri ca Lacatus ar intentiona sa-si dea demisia din functia de antrenor al Stelei, surse din cadrul echipei ne-au dezvaluit ca "Fiara" doreste sa continue si sa scoata echipa din aceasta situatie grea. Pe de alta parte, Gigi Becali se teme sa-l indeparteze pe "Laca" deoarece acest lucru ar starni si mai mult mania fanilor. Infrangerea cu Unirea Urziceni (2-0) a fost o adevarata umilinta pentru echipa din Ghencea, antrenorul explicand cel mai bine starea de spirit care-l incerca: "Ma simt umilit! Asa ar trebui sa se simta si jucatorii!". Ei, insa, nu pareau deloc afectati. Vali Badoi, de pilda, eliminat in minutul 73, a fost primul care a iesit de la vestiar si si-a asteptat, nepasator, colegii in autocar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.