Dependent. Cantaretul se simte ca acasa in renumita statiune de schi Cantaretul britanic James Blunt a facut furori in Elvetia, unde nu merge doar pentru schi. Presa internationala a relatat ca mai toate virginele din statiunea Verbier au trecut pri
Dependent. Cantaretul se simte ca acasa in renumita statiune de schi Cantaretul britanic James Blunt a facut furori in Elvetia, unde nu merge doar pentru schi. Presa internationala a relatat ca mai toate virginele din statiunea Verbier au trecut prin patul lui. Inocente si mandre ca si-au inceput viata sexuala cu un personaj celebru, ele au aparut pe strada purtand tricouri pe care scria "James Blunt m-a dezvirginat". Acesta a fost, de altfel, ales si cetatean de onoare al statiunii montane, iar o telecabina a fost "botezata" cu numele lui. Un turist care vine des in statiunea Verbier a marturisit, sub protectia anonimatului: "James o duce foarte bine aici. De asta si vine atat de des. Anul trecut am vazut sute de fete purtand tricouri pe care scria ca James Blunt le-a dezvirginat. Poate nu s-a culcat chiar cu toate dar, dupa cate am auzit, au fost destule". Nici cantaretul nu a negat zvonurile. "Imi place compania femeilor foarte mult si imi place sa cred ca si lor le place sa stea cu mine".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.