Ambitioasa. Blonda isi cere dreptul la o coafura impecabila Iubita lui Marius Moga este o persoana foarte ocupata care trebuie sa arate bine tot timpul. Asa ca oamenii din jurul ei fac tot posibilul ca prezentatoarea TV sa arate impecabil la orice o
Ambitioasa. Blonda isi cere dreptul la o coafura impecabila Iubita lui Marius Moga este o persoana foarte ocupata care trebuie sa arate bine tot timpul. Asa ca oamenii din jurul ei fac tot posibilul ca prezentatoarea TV sa arate impecabil la orice ora. Nimeni nu s-ar astepta ca tocmai un angajat al trustului Pro sa o "saboteze". Si totusi, asa crede fosta partenera a lui Stefan Banica Jr. de la "Dansez pentru tine" care este total dezamagita de stilistul de la Pro TV. Vedeta este enervata ca ii lasa "goluri in cap" Marea ei nemultumire este faptul ca acesta ii aranjeaza parul astfel incat ii lasa "goluri in cap". Blonda a sesizat acest lucru in nenumarate randuri si s-a plans apropiatilor de neprofesionalismul baiatului. Si pentru ca acest lucru nu a fost de-ajuns, Iulia Vantur l-a parat pe stilist si conducerii. Iubita lui Moga a prins curaj la o sedinta organizata in urma cu cateva saptamani de sefii cei mari la care au participat toti prezentatorii din televiziune. Blonda a eclipsat adunarea. Intrebati fiind de nemultumirile lor, angajatii postului din bulevardul Pache Protopopescu au ezitat sa raspunda direct. Insa Iulia nu s-a sfiit si a raspuns taios ca are o problema cu cel care ii aranjeaza coafura. Ramane de vazut daca relatia dintre cei doi se va ameliora, cert e ca Iulia nu va renunta la ideea de a avea o podoaba capilara fara "goluri in cap".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.