Hotarat. Antrenorul echipei Otelul Galati vrea sa renunte la functie, dupa cele doua etape care au ramas de jucat in devans A doua zi era calm. Avusese razboiul cu arbitrul Coltescu, in timpul partidei Otelul - FC Brasov, din optimile Cupei Romaniei
Hotarat. Antrenorul echipei Otelul Galati vrea sa renunte la functie, dupa cele doua etape care au ramas de jucat in devans A doua zi era calm. Avusese razboiul cu arbitrul Coltescu, in timpul partidei Otelul - FC Brasov, din optimile Cupei Romaniei, meci in timpul caruia a fost trimis in tribune. Doar cateva ore si-a regasit linistea. Dupa care a spus-o pe sleau: "Imi voi da demisia!". - Brusc, renunti la Otelul? - Nu renunt la Otelul, pur si simplu, nu mai vreau sa antrenez! - De ce? - Uite, am motivele mele. - Legate de meciul din Cupa? - ? Nu. Sunt un antrenor cu un caracter slab si vreau sa renunt. - Glumesti... - Crezi tu asta? Vorbesc serios. Renunt. - Ti-ai scris demisia? - Nu inca. Mai stau pentru cele doua meciuri din campionat si dupa aia, gata, plec. - Unde? - Nu stiu! Oricum, trei - patru luni voi sta alaturi de familie, de sotie, de copil, ca i-am neglijat atata timp... - Si dupa? - Voi antrena in Liga a III-a, a II-a... - De ce acolo? - Pai, voi antrena si eu de unde voi avea oferte. Poate chiar imi schimb meseria! - Fa-te ziarist. Glumesc... - De ce sa glumesti? Ce, crezi ca n-as face fata? Stiu atat de multe despre fotbalul asta... Imi iau 10 sau 20 de milioane salariu si am cu ce trai... - Vino la Cancan, ca, daca negociezi bine, poate iti iei mai mult - Serios? - Serios.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.