Muzeul de Arta Constanta gazduieste pana pe 20 decembrie o expozitie inedita in Galeria Museion a institutiei. Artistul Ion Anghel expune o serie de lucrari extrem de interesante, care sfideaza conceptul traditional si regulile la care arta se supune
Muzeul de Arta Constanta gazduieste pana pe 20 decembrie o expozitie inedita in Galeria Museion a institutiei. Artistul Ion Anghel expune o serie de lucrari extrem de interesante, care sfideaza conceptul traditional si regulile la care arta se supune in mod normal. Evenimentul este unul care reuseste sa capteze atentia vizitatorilor cu atat mai mult cu cat locatia este una pe masura operelor pe care artistul le prezinta. Galeria Museion se situeaza la subsolul Muzeului de Arta si are aspectul unui taram al artei imbibat cu motive arhaice. Desi pare nonconformist, stilul adoptat de artist este usor de digerat de cei care inteleg arta si altfel, dar poate parea de neinteles pentru cei care nu vad dincolo de simplele materiale folosite si nu inteleg mesajul transmis prin intermediul lor. Organizatorii evenimentului declara ca proiectul este spectaculos si ca asteapta un numar mare de persoane care sa inteleaga arta din punctul de vedere al lui Ion Anghel.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.