Teatru
Macbeth, la Iasi
Impatimitii teatrului se pot bucura in acest sfarsit de saptamana de piesele puse in scena de Teatrul National "Vasile Alecsandri" din Iasi. "With a little help from my friends" va fi jucata pe 14 si 15 decembrie, or
Teatru
Macbeth, la Iasi
Impatimitii teatrului se pot bucura in acest sfarsit de saptamana de piesele puse in scena de Teatrul National "Vasile Alecsandri" din Iasi. "With a little help from my friends" va fi jucata pe 14 si 15 decembrie, ora 18.00. Regia este semnata de Radu Apostol, scenografia de Alina Herescu, iar muzica de Bobo Burlacianu. "Harold si Maude" de Colin Higgins va fi pusa in scena pe 9 decembrie, ora 18,00, la Sala Studio. Regia ii apratine Irinei Popescu Boieru, decorurile - Nicolai Mihaila, iar costume - Alina Dinca Puscasu.
Pe 7 si 8 decembrie, de la ora 19.00, la Uzina cu Teatru va fi jucata piesa Macbeth (regia - Mihai Maniutiu, scenografia - Valentin Codoiu, Coregrafia - Vava stefanescu). z

Filarmonica
Concert simfonic extraordinar
Filarmonica de Stat Iasi programeaza pentru marti, 11 decembrie, la ora 19.00, un concert simfonic extraordinar (dirijor - Ilarion Ionescu, solist - Remus Azoitei). Din program nu vor lipsi Johannes Brahms (Concertul pentru vioara si orchestra in re major, op. 77), Johann Matthias Sperger ("Ankunft Sinfonie" - "Reunirea"), Joseph Haydn ("Abschieds Sinfonie" - "Despartirea"). Pentru 13 decembrie, de la ora 19.30 este programat "Concertul de Craciun" sustinut de Johann Strauss Ensemble, avand ca prim solist si dirijor pe Russell McGregor. Evenimentul este programat sa se desfasoare in Sala Sf. stefan cel Mare a Centrului Providenta. z

Ateneul Tatarasi"Angajare de clovn"
Ateneul Tatarasi le propune iesenilor pentru duminica 9 decembrie, respectiv, marti 11decembrie de la ora 19,00, "Passport", un spectacol realizat de Benoit Vitse, avandu-i in distributie pe Octavian Jighirgiu, Nicolae Ionescu, Ana-Maria Cazacu.
"Angajare de clovn" de Matei Visniec va fi jucata sambata 8 decembrie si luni 10 decembrie, de la ora 19.00. Regia, miscarea scenica si scenografia sunt semnate de Beatrice Volbea. Din distributie nu lipsesc Geo Sfaiter, Emanuel Florentin, Toma Hogea, Sergiu Moraru (student Actorie), Tudor Rotaru (student Papusi), Alexandru Gheorghita (student Foto-Video).
"Farsa Jupanului Pathelin", un spectacol de Octavian Jighirgiu, este programata pentru
marti 4 decembrie, la ora 19.00. Din distributie fac parte Daniel Busuioc, Pusa Darie, Tatiana Ionesi, Irina Scutariu si Octavian Jighirgiu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.