Mascariciul
Teatrul de Stat Constanta, Centrul Cultural Mangalia si Cluburile Rotary Dobrogea prezinta un spectacol in regia marelui actor roman Horatiu Malaele. "Mascariciul" dupa A. P. Cehov are loc marti, 11 decembrie, incepand cu ora 19.00.
Mascariciul
Teatrul de Stat Constanta, Centrul Cultural Mangalia si Cluburile Rotary Dobrogea prezinta un spectacol in regia marelui actor roman Horatiu Malaele. "Mascariciul" dupa A. P. Cehov are loc marti, 11 decembrie, incepand cu ora 19.00. Dramatizarea si adaptarea scenica sunt realizate de Nicolae Urs si Horatiu Malaele, cu un decor marca Nina Brumusila. Costumele sunt concepute de Adriana Popa, iar muzica este asigurata de George Mascu.
Concert
Recital live
Formatia Cargo va sustine un concert live sambata, 15 decembrie, in Clubul Phoenix din Constanta. Evenimentul va incepe la ora 21.30 si aduce pe scena de la malul marii una dintre cele mai iubite trupe rock ale muzicii romanesti.
Spectacol
Aniversare
de 50 de ani
Muzeul de Arta Constanta va fi gazda unor evenimente culturale in cadrul carora se va sarbatori implinirea a 50 de ani de la infiintarea scolii Populare de Arte si Meserii. Elevii catedrei de muzica isi vor demonstra talentul printr-o serie de concerte care vor avea loc in incinta muzeului, pe data de 14 decembrie, incepand cu ora 17.00.
ExpoziTie
Proiect personal
"Peisaje de suflet" este expozitia personala a artistului Robert Gravelin, care poate fi vizitata de publicul constantean la Muzeul de Arta Constanta pana la jumatatea lunii ianuarie 2008. Artistul este originar din SUA, dar locuieste in Romania din 2006.
Recomandari
Biblioteca pentru toti
Editura Humanitas prezinta pe rafturile constantene "Imparatul mustelor" de William Golding. Romanul, devenit un clasic al secolului XX, a beneficiat de o transpunere cinematografica in anul 1963 realizata de catre regizorul Peter Brook.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.