Cu ocazia celebrarii Zile Internationale a Drepturilor Omului, Centrul de Informare ONU pentru Romania gazduieste luni, la ora 15.00, la Casa ONU, din Bdul Primaverii nr. 48A, o expozitie de desene, caricaturi si ilustratii semnate Devis Grebu, ilust
Cu ocazia celebrarii Zile Internationale a Drepturilor Omului, Centrul de Informare ONU pentru Romania gazduieste luni, la ora 15.00, la Casa ONU, din Bdul Primaverii nr. 48A, o expozitie de desene, caricaturi si ilustratii semnate Devis Grebu, ilustrator-editorialist la Cotidianul.

Inainte de vernisajul expozitiei sale, Devis Grebu spunea ca multe dintre desenele sale au in centru tema drepturilor omului si ca, dintre acestea, exista citeva care sint chiar dure. "Consider drepturile omului ca fiind o problema grava, violenta, care trebuie tratata cu violenta, evident, a umorului. Este o problema vasta, dar vaga, iar in ilustratiile mele am infatisat adesea incalcari clare ale drepturilor omului", spune desenatorul de la Cotidianul si "Idei in dialog".

Expozitia ilustratorului Devis Grebu din 10 decembrie va marca, in Romania, intrarea in cel de-al 60-lea an de existenta a Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, perioada in care vor fi organizate, in toata lumea, evenimente pe tema Drepturilor Omului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.