Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) privind comisia de la Cotroceni va fi publicata "probabil saptamana viitoare", a declarat, sambata, in cadrul "Zilei portilor deschise la Monitorul Oficial", directorul Monitorului Oficial (MO), Liviu M
Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) privind comisia de la Cotroceni va fi publicata "probabil saptamana viitoare", a declarat, sambata, in cadrul "Zilei portilor deschise la Monitorul Oficial", directorul Monitorului Oficial (MO), Liviu Moraru, citat de Rompres.

"Decizia nu a fost publicata in MO din cauza ca exista o avalansa de acte care asteapta sa fie publicate. Intr-o avalansa de acte care vin peste noi, cele pentru care nu ni se solicita in mod expres, nu le publicam cu prioritate", a spus Moraru.

Directorul MO a mai precizat ca a fost sunat de la Administratia Prezidentiala, dar nu au fost facute presiuni privind publicarea deciziei Curtii Constitutionale.

"De la Administratia Prezidentiala am fost cautat spre a fi intrebat de acest act, dar nu au fost presiuni, ci doar un interes normal spre a se informa in legatura cu parcursul publicarii acestui act. Nu a fost o solicitare de trecere peste rand, decat o informare referitoare la stadiul lucrarii", a declarat directorul MO.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.