Manelistul Costi Ionita este de doua saptamani proprietarul unui BMW X5, pe care, afirma el, a platit 100.000 de euro (adica aproape 3,5 miliarde de lei vechi). "Masina este una speciala, cu multe imbunatatiri. Are un pachet estetic, care urmeaza sa
Manelistul Costi Ionita este de doua saptamani proprietarul unui BMW X5, pe care, afirma el, a platit 100.000 de euro (adica aproape 3,5 miliarde de lei vechi). "Masina este una speciala, cu multe imbunatatiri. Are un pachet estetic, care urmeaza sa fie lansat, oficial, in martie 2008", a tinut sa precizeze Ionita. Acesta sustine ca a cumparat masina cu "toate optiunile posibile pe ea, mai putin carligul de remorcare"! Manelistul a spus, totodata, ca banii n-au fost o problema pentru el: "Am platit cu banii jos!" Costi Ionita a declarat, nu o data, ca el nu traieste doar din bacsisurile de la nunti si botezuri, ci are si o casa pe care a inchiriat-o cu 10.000 de euro pe luna, dar si alte afaceri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.